🍅🌽Detoks denince akla ChiaDox gelir! 🥬🥦
ChiaDox, mevsiminde toplanmış sebze ve meyvelerin kuruları, aromatik bitkiler ve kuruyemişler ile oluşturulmuştur.
İçindekiler: Chia (%50), fındık unu (yağı alınmış), karabuğday, kenevir tohumu, portakal, yeşilçay, gojiberry (lisiyum), ısırganotu, zencefil, keten tohumu, bal kabağı, barut ağacı, polen, domates, havuç, ceviz, yeşil kahve, zerdeçal, kakao, keçiboynuzu, tatlı biber, lahana, kırmızı pancar, ıspanak, elma, çörekotu, spirulina, badem, dere otu, maydanoz, pırasa, yeşil yulaf samanı, funda, kiraz sapı, kırkkilit otu, kimyon, dut, trabzon hurması, ananas, limon, doğal aroma verici: vanilya (3.2), arı sütü, propolis, patlıcan, brokoli, mısır, kültür mantarı (agaricus bisporus).
Besin Değerleri
(Her 100 gram için) |
Besin |
Miktar |
Enerji (kj ve kcal) |
1878 kj ve 449 kcal |
Yağ (g) |
20.4 |
Doymuş Yağ (g) |
20.4 |
Trans Yağ (g) |
0 |
Karbonhidrat (g) |
48.9 |
Protein (g) |
21 |
· Chiadox, Ayhan Ercan tarafından formülize edilmiştir.
· Ürünün formülasyonunda sebze ve meyve kuruları olduğundan doğal olarak şeker içerir.
· Glüten, ilave şeker, yapay aroma, koruyucu, hayvansal gıda içermez.
· Portatif ambalajı ile her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Hazırlaması da çok kolay; Karıştır ve İç!
Hazırlama Bilgisi: Bir su bardağı (200-250 ml) ilave şeker içermeyen meyve suyu veya dilediğiniz herhangi bir sıvı içeceğe iki ölçek -10 gram- Chiadox ilave ediniz ve iyice karıştırınız. Yaklaşık 30 dakika kadar bir süre bekleyerek chia tohumlarının şişmesi sağlanmalıdır. Bir paket 30 günlük kullanım içindir (10 gram x 30 porsiyon). İlk 5 gün sabah, öğle, akşam öğünlerinde yalnızca Chiadox tükettikten sonra tek öğüne düşürebilirsiniz.
İki ölçek chiadox
👉🏻 2,1 gram protein,
👉🏻 4,9 gram karbonhidrat sağlar,
👉🏻 2 gram yağ,
👉🏻 45 kalori içerir.
Ürünü desteklemek için 9 life tea bitki çayı ve goji berry veya altın çilek ile tüketmenizi öneririz.
Dikkat: Ürünün kullanımı sırasında ıslak ve nemli kaşık kullanmayınız.
Kullanım Uyarısı: Smoothie, fırıncılık ürünlerinde, kahvaltılık tahıllarda, meyve, kabuklu meyve ve tohum karışımlarında, doğal puding hazırlanmasında en çok %20 oranında kullanılmalıdır. Doğrudan tüketimde günlük kullanım en çok 30 gram olmalıdır.
Saklama Şekli: Nemsiz ortamda güneş ışığına doğrudan maruz kalmayacak şekilde saklanmalıdır.